مزيكا توب
مرحبا بك زائرنا الكريم نتمنى ان تقضى وقتا ممتعا او تقوم بالتسجيل بالمنتدى لكى تنضم الى اسره مزيكا توب




العاب_اغانى_افلام عربى_افلام اجنبى_مسلسلات رمضانيه
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالتسجيلدخول


اهلاا وسهلاا بكم اعضاء وزوار منتدانا الكرام نتمنى ان تقضوا وقتا سعيدا او تقوموا بالتسجيل






شاطر | 
 

 طريقة صنع البرجر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
MEM0
زعيم المنتدى
زعيم المنتدى
avatar

تاريخ التسجيل : 21/06/2010
عدد المشاركات : 104
النقاط : 100060

ذكر
معلومات العضو
لكتابه نص عادى: 1

مُساهمةموضوع: طريقة صنع البرجر   الأربعاء يوليو 28, 2010 11:04 pm

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اليوم نقدم لكم طريقة صنع البرجر
المقادير:ـ
نص كيلو لحم مفروم
كوب بقسماط
(انا قربت ليكم نوع البقسماط اللى بستخدمه بس لو مش موجود يبقى اى نوع مش بتفرق)

بيضتان
ملح-فلفل -م/ص شوربة بصل بودر- م/ص بهارات كفتة
(اذا ما لقيتيش شوربة البصل وبهارات الكفتة تقدرى تستغنى عنهم بالبهارات العادية)
كوب بصل مبشور(حوالى 3 بصلات )
الطريقة:ـ
نفرم البصل ثم نضيف اللحمة المفرومة معه فى الكبة ونفرمهم مع بعض كويس اوى وبعدين نحط البقسماط والتوابل ونفرمهم تانى مع بعض ثم نخرجهم من الكبة ونضيف البيض واحدة واحدة ونعجن كويس لحد ما البيض يختفىونغطى البرجر بالبلاستك وندخلهم الثلاجة لمدة 3ساعات او ممكن اقل المهم انى البرجر يبرد قبل ما نقطعه
بعد كدة نفرد البرجر ونقرصه ونحفظه فى الفريزر بس ما تنسوش تحطوا بين كل واحدة ووحدة كيس علشان ما يلصقوش على بعض


<br>
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mzzikatop.yoo7.com
d o d o
مشرف عام
مشرف عام
avatar

تاريخ التسجيل : 08/08/2010
عدد المشاركات : 101
النقاط : 70

انثى

مُساهمةموضوع: رد: طريقة صنع البرجر   الإثنين أغسطس 09, 2010 2:38 am

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] [وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://  http://mzzikatop.yoo7.com
 
طريقة صنع البرجر
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مزيكا توب :: مطبخ مزيكا توب-
انتقل الى: