مزيكا توب
مرحبا بك زائرنا الكريم نتمنى ان تقضى وقتا ممتعا او تقوم بالتسجيل بالمنتدى لكى تنضم الى اسره مزيكا توب




العاب_اغانى_افلام عربى_افلام اجنبى_مسلسلات رمضانيه
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالتسجيلدخول


اهلاا وسهلاا بكم اعضاء وزوار منتدانا الكرام نتمنى ان تقضوا وقتا سعيدا او تقوموا بالتسجيل






شاطر | 
 

 كبسةلحم الخروف +الصلصلةالحارة بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سبونش بوب
مزيكاوى متألق
مزيكاوى متألق
avatar

تاريخ التسجيل : 24/06/2010
عدد المشاركات : 63
النقاط : 105

انثى
معلومات العضو
لكتابه نص عادى: 1

مُساهمةموضوع: كبسةلحم الخروف +الصلصلةالحارة بالصور   الأربعاء سبتمبر 15, 2010 6:33 am

aj_server = 'http://rotator.adjuggler.com/servlet/ajrotator/'; aj_tagver = '1.0';
aj_zone = 'sarcom'; aj_adspot = '923743'; aj_page = '0'; aj_dim ='436842'; aj_ch = ''; aj_ct = ''; aj_kw = '';
aj_pv = true; aj_click = '';












google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);

بسم الله
نبدأ يا فتكوات ودى اول مشاركة ليا
مع ان الطبخة دى انا طبختها من فترة كبيرة
بس محتفظة بالصور والموضوع
و بقيت فتوكة من اسبوعين بس
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]


انا والله ما كنت اعرف عن الكبسة شىء
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
انا دلوقتى
اتعلمتها وبعملها كتيييييييييييييييروبحبها
وسهلة
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
المقادير يا اخواتى
بصله ونقطعها جناحات رفيعة
4 فصوص ثوم مفروم
زبدة-زيت نباتى-معلقة متوسطة صلصة طماطم
بهارات(اصابع قرفة-فلفل اسود صحيح-حبهان صحيح-قرنفل صحيح)
ومرقه ماجى
رز بسمتى بس يكون نوع جيد عشان تفضل الحبة سليمة بعد الطهى
لحم خر وف حسب عدد الاسرة
انا وجوزى سوينا كيلوا بس عشان احنا بس لحالنا لسه مافى اولاد
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]



ذى ما شفنا الصورة
انا حطيت شوية زيت ومعاها قطعة الزبدة وبعدين اضفت البصل
واول ما بدء يبقى زهبى فاتح وليس بنى اضفت الثوم واعواد القرفة ومعلقة صلصة طماطم
اسيبهم شوية ثم اضيف لحم الغنم
واشوحها
والريحة بقى حتبقى جنان
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
بسبب الدهن الموجود باللحم
وبعد ما تتشوح نضيف عليها مياه ونغطى عشان اللجم يستوى
وادا ظهر ريم نشيله
ولحم الخروف ياريت يكون متقطع صغير
عشان يستوى بسرعة

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]



خلال التسوية بكون ناقعة الرز فى ميه حوالى نص ساعة
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
لما تتاكدى ان اللحم استوى نضيف الرز

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]


ونخلى النار هادية خالص ونغطى عشان الارز يستوى

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]




[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]




وطبعا بعمل معها صلصة حامية
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
عشان مع الارز
وطريقتها كمان اهى
المقادير

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]

طماطم-ثوم-فلفل -ملح -شطة-خل
اولا نبشر الطماطم

[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]


وبعدها نفرم الثوم ناعم ونضيفه
ثم الملح والخل والفلفل الاخضر والشطة
وبألف هنا
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة][وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة][وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]

وياريت الكل يستفيد


ملحوظة هااااامة
يا بنات الموضوع من عملى
لكن انا منزلاة فى منتدى اخر
واسم عضويتى مش نفس الاسم هنا
انا حطيته عشان نستفيد
لانى استفد معاكم كتيير
وياريت اللى حتنقل الموضوع تقول منقول فقط للامانة

وكمان مش عارفة الصور ظاهرة كبيرة ليه كدة
ان شاء الله المشرفات يحلو مشكلة حجم الصورة
لكن ده والله مطبخى وحلتى واطباقى
وكل سنه وانت بألف خير [وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] [وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كبسةلحم الخروف +الصلصلةالحارة بالصور
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مزيكا توب :: مطبخ مزيكا توب-
انتقل الى: