[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
المقادير
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
2 بصله مقطعه
ذبده ,, زيت ,,ملح وفلفل و توابل مشكله
لحم مقطع مكعبات صغيره
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
الطريقه
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
يغسل اللجم ويصفى
نحمر اللحم فى 2 ملعقه زيت و2 ملعقه ذبده
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
بعد ما يتغير لونه للون التحمير
نضيف البصل والتوابل
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
نقلب شويه وبعديين نضيف ماء لتغطيه اللحم وكل ما ينقص نزود لغايه ما يستوى اللحم حسب نوعيه اللحم
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
طبعا ولان سوا البصل غير سوا اللحم البصل بيتهرى وبيذوب خالص وبيعمل صوص رهيب
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
اما تتأكدى ان اللحم استوى ركزى الصوص على قد ما تقدرى عن طريق تركه على النار
[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]