طريقة عمل كفتة الجمبري بطريقتي
المقادير
1.نصف كيلو جمبري مقشر مغسول كويس
2.حزمة بقدونس حزمة كاملة مقطعة
3.3ملاعق بقسمات
4. بصلة كبيرة مبشورة
5.5 فصوص توم كبار مدقوق
6. التوابل حسب تظبيطك والاهم يكونوا (ملح وفلفل وكركم وزعتر كسبرة جافة )
الطريقة:-
يقلب المقادير كلها جميعا
مع مراعاة عدم هرس الجمبري يتساب زي ما هوة
ثم تشكل اصابع او فطائر على حسب راحتك
ثم تقلى في الزيت حتى تصل الى الون الذهبي الغامق
وبالف هنا وياريت اكون فدتكم[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
وانتظروا المذيد[وحدهم المشرفون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]